Lolland - Eric Steffensen

Kommunal- og regionsvalget 16. nov. 2021.

Lokal kandidat: Eric Steffensen, Dansk Folkeparti.

Det kommende kommunal- og regionsvalg er vigtige valg for vores kommune. Vi oplever i stigende grad en centralisering, der efterhånden har taget overhånd, selvom den nuværende regering har "udflyttet" ca. 4000 arbejdspladser samt et ukendt antal, der vil følge efter de kommende år. Vi skal i "Guldkantsdanmark" holde sammen om, at udviklingen vil komme til områderne med dertil hørende arbejdspladser. I øjeblikket ser vi i Lolland Kommune en udvikling, hvor det tilsyneladende er svært at finde personer til rigtig mange stillinger, og det til trods for, at vi har mere end 2000 uden fast arbejde. Vi skal altså sammen med jer forsøge at løfte vores landsdel op i "ligaen" - det kan vi, og det vil vi.

Derudover skal vi huske at tilgodese de svage og syge i samfundet, de skal behandles med respekt og værdighed, og ikke være jaget vildt i kommunerne. Vi skal have et fornuftigt sundhedsvæsen uden selvopfundne skraldespandsdiagnoser (FL), samt være innovative indenfor sundhedsområdet og turde gå nye veje.

Jeg vil gerne være jeres lokale repræsentant, der skal formidle jeres "stemme", når det drejer sig om udvikling i landdistrikterne samt respekt og værdighed indenfor sundhedsområdet.