Hvem er jeg?

Jeg er vokset op på Lolland og de seneste 20 år været bosiddende i Guldborgsund kommune, så der er ingen tvivl om at Guldkants Danmark står mit hjerte nær, selv om jeg en periode var omkring Nordsjælland i forbindelse med job.

Jeg er i dag skolelærer på en af kommunens folkeskoler, men har i min karriere stiftet bekendtskab med mange forskellige erhverv og uddannelser, før jeg fandt min hylde. Jeg har i mine unge år arbejdet i hjemmeplejen, efterfulgt af længere periode med salg og handel inden for byggebranchen. Derudover har jeg været erhvervssælger i autobranchen - så mener selv at jeg spænder bredt fagligt og har indsigt i flere forskellige erhverv og arbejdsformer.

Politisk arbejde: 

2022 -    Medlem af kommunalbestyrelsen i Guldborgsund Kommune (DF). 

2024 -    Medlem af Økonomiudvalget. 

2024 -    Medlem af Erhverv og Udviklingsudvalget. 

2022 -    Medlem af Folkeoplysningsudvalget. 

2022 -    Formand i Bygningsforbedringsudvalget. 

2022 -    Bestyrelsesmedlem i Guldborsund Forsyning Holding A/S 

2022 -    Repræsentantskabsmedlem i ANDEL a.m.b.a. 

2022 -    Suppleant til bestyrelsen i REFA. 

2022 - 22 Medlem af Styregruppen for destination Sydfalster. 

2022 - 22 Medlem af Styregruppen Sakskøbing byrum. 

2022 - 24 Næstformand i Teknik, Klima og Miljøudvalget. 

2022 - 24 Medlem af Landdistrikt, Kultur og Fritidsudvalget.