Biografi

Vokset op på Lolland (Nakskov), folkeskole og gymnasium i Nakskov.

Mit navn er Eric Steffensen, tidligere "kaldenavn" har i årevis været STEFF.  

Jeg er byrådsmedlem i Lolland Kommune, hvor jeg er valgt for Dansk Folkeparti (DF og har siddet i byrådet i Lolland Kommune siden valget i 2013, hvor jeg har haft mine udvalgsopgaver i Børne/Unge udvalget,  er næstformand i Fritids- og Kulturudvalget, ligesom jeg er formand for bevillingsnævnet. Desuden sidder jeg i repræsentantskabet for SEAS-NVE og TV2 Øst. Jeg genopstiller for Dansk Folkeparti ved kommende valg, samt stiller op til regionsrådet i Region Sjælland. Jeg var iøvrigt kandidat ved Dansk Folkeparti til folketingsvalget 2015.

Jeg arbejder til daglig som selvstændig konsulent, men mit erhvervsliv har bredt sig over flere typer af opgaver, arbejdsmand (værftet), musiker, lærer, skoleinspektør, forvaltningschef, projektleder (Kbh. Amt), personaleudvikling (Forsvaret), skolechef, selvstændig, frivillig, byrådsmedlem, men de seneste 35 år har jeg arbejdet på lederniveau. Sideløbende har jeg taget en kandidatuddanelse i ledelse fra Copenhagen Business School og driver i dag mit eget rådgivningsfirma i Stokkemarke på Lolland, hvor jeg er bosat.

Jeg er en driftssikker person, der sætter høje krav til egen indsats, og derfor betragter jeg mig som troværdig, flittig, samarbejdsvillig, kompromisøgende, og du skal som borger vide, at jeg "står til rådighed for dig". Jeg vil politisk arbejde på at genskabe en ny "storhedstid" på Lolland med arbejdspladser, uddannelse, vækst, social retfærdighed, tryghed/tillid for alle vore borgere, også de ældre eller svage og syge skal behandles med respekt og værdighed.

Jeg vil gerne være jeres lokale repræsentant, der skal formidle jeres "stemme", når det drejer sig om udvikling i landdistrikterne samt respekt og værdighed indenfor sundhedsområdet. 


Læs om mig på TV2 Øst side for kandidater til valget:

Følg mig på Facebook: